Apartman u Singapuru je crno-plav i podebljan

Studio Wills + Architects dokazuju da se odvažnost s bojama isplati. Untitled # 7 je dvoetažna adaptacija stana u Singapuru koja ne zazire od davanja izjava.

Izvorni pomnoženi interijer bio je u oštroj suprotnosti sa susjedstvom - eklektična kombinacija shophousesa u više boja, materijala, tekstura i ukrasa. Studio Wills + Architects uzeli su to okruženje i unijeli ga u zatvorene prostore s jedinstvenom strategijom. Shema dizajna podijeljena je u dvije 'kutije', jednu plavu, a drugu crnu, koje su zatim strateški umetnute u izvorni interijer.

Rezultat je prostor koji kombinira 'prije' i 'poslije'. Na neki način zadržava jednostavnost početnog interijera. Čiste linije, pravi kutovi, minimalistički namještaj i obilje prozračne bijele boje stvaraju osjećaj modernosti i iluzije prostora. S druge strane, neustrašiva nepca u boji plavih i crnih boja puno su bolja u kombinaciji sa šarenim, raznolikim svijetom ispred ulaznih vrata.



Plava kutija? To je kuhinja s ormarima obojanim da se neprimjetno stapaju sa zidovima i skrivenim radnim prostorom. Crna kutija može se naći u spavaćoj sobi, služeći i kao uzglavlje i kao prostor za odlaganje. Višenamjenski komad skriva garderobu i taštinu.

1 od 15 2 od 15 3 od 15 4 od 15 5 od 15 6 od 15 7 od 15 8 od 15 9 od 15 10 od 15 11. od 15 12. od 15 13 od 15 14 od 15 15 od 15